Rólunk

Il PerfettoAz Il Perfetto® márkanév prémium minőségű instant italporokat és instant gabonakásákat fémjelez. Termékeink megalkotásakor kiemelt figyelmet fordítunk a kiemelkedő minőségre, mely napjainkban, amikor a piaci kínálat igen széles, és az elérhető termékek minősége nagyon eltérő, ez egyre inkább fontossá válik.

Minden termékünket gondosan válogatott, prémium minőségű, európai gyártóktól származó alapanyagok felhasználásával készítjük, state-of-the-art üzemünkben, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, saját receptúráink és termékfejlesztéseink alapján.

Élelmiszeripari- és minőségbiztosítási mérnök, valamint gyártástechnológiai szakember munkatársaink szaktudása és szakmai tapasztalata is nap-mint-nap hozzájárul ahhoz, hogy értéket tudjunk teremteni az FMCG termékek kínálatában.

Elkötelezettek vagyunk a minőség iránt és az Il Perfetto® termékeket a legnagyobb szenvedéllyel készítjük, hogy minden fogyasztónknak, a világ bármely pontján, minden nap a legtöbb élvezetet nyújthassuk, amikor elfogyasztanak egy Il Perfetto® kávét, csokoládét vagy gabonakását.